Inloggen | Registreren

Nieuws

SSD VPS platform online!

We hebben ons nieuwe SSD VPS platform inmiddels actief en eindelijk beschikbaar voor onze klanten. We hebben veel getest en uiteindelijk zijn we tot een goede en stabiele dienst gekomen.

Met ons SSD VPS platform heb je snellere input/output snelheden waardoor read en writes op de VPS stukken sneller zijn dan voorheen. Mocht je jou VPS ook op dit nieuwe platform willen hebben laat het ons dan weten.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 11-4-2019

Fijne feestdagen

Komende tijd hebben wij enkele aangepaste openingstijden vanwege de feestdagen.

25 december (Eerste Kerstdag) - gesloten
26 december (Tweede Kerstdag) - gesloten
31 december (Oudejaarsdag) - gesloten
1 januari (Nieuwjaarsdag) - gesloten

Uw e-mails en bestellingen zullen tijdens deze dagen gewoon (zij het met lichte vertraging) worden behandeld. En uiteraard kunt u in geval van een storing ons gewoon bellen.

Wij wensen u alvast een prettige kerst, een goede jaarwisseling en gezond, voorspoedig en succesvol 2019. Op 2 januari zullen wij weer voor u klaarstaan.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 21-12-2018

Comodo CA wijzigt naam naar Sectigo

Comodo CA heet per 1 november Sectigo. Dit geldt voor de bedrijfsnaam, maar ook voor alle merk - en productnamen.

Wat wijzigt er precies?
De bedrijfs- en merknaam is gewijzigd van Comodo CA naar Sectigo. Dit geldt ook voor de productnamen: Comodo SSL heet nu Sectigo SSL. Een Comodo PositiveSSL certificaat heet dan bijvoorbeeld Sectigo PositiveSSL. De trustlogo's wijzigen ook. De rootcertificaten en hiermee de browserondersteuning wijzigen niet. Het productportfolio en de prijzen blijven ook gelijk.

Wat is de impact?
Alle Comodo certificaten blijven gewoon werken. De root certificaten wijzigen niet, qua installatie of gebruik zijn er dus geen wijzigingen of her-installaties nodig.

Voor OV en EV certifcaten zijn Trust Seals beschikbaar om extra te benadrukken dat de verbinding is beveiligd en de website identiteit gecontroleerd. Deze trustlogo's zijn ook vernieuwd en moeten vervangen worden.

Qua communicatie zijn er aanpassingen nodig. Bied je Comodo certificaten aan op je website of in offertes? Dan zullen bijvoorbeeld naam en logo aangepast moeten worden. Tot 1 november 2019 is er een gecombineerd logo beschikbaar om de overgang geleidelijk te laten verlopen, hierin komt de naam Comodo nog voor.

sectigo

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 2-11-2018

Vakantie 21 september t/m 3 oktober

We gaan er eind september t/m begin oktober even tussenuit voor onze vakantie. Van 21 september t/m 3 oktober zullen daarom e-mails met enige vertraging worden verwerkt, evenals bestellingen.

Voor urgente zaken en/of storingen zijn wij 24x7 bereikbaar via ons reguliere telefoonnummer.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 7-9-2018

Nog geen SSL voor uw website?

Heeft u nog geen https voor uw website? Chrome waarschuwt vanaf juli bezoekers!

Het bedrijf Google komt hun belofte binnenkort na in hun Chrome browser. Zij zullen binnenkort overduidelijk alarmeren wanneer een website geen https-verbinding gebruikt.

Installeer dus zo snel mogelijk een SSL certificaat op uw website, om te voorkomen dat bezoekers van uw website worden afgeschrikt.​​​

Om dit toe te juichen zullen wij de komende tijd een speciale prijs hanteren voor het standaard Comodo SSL certificaat, met een prijs van 15 euro per jaar, incl. BTW! Installatie daarvan doen wij tevens geheel gratis. Bestellen kan direct via onze website.

Bij vragen kunt u ons gerust mailen of bellen.

ssl

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 15-5-2018

Vakantie 30 mei t/m 8 juni

We gaan er in eind mei, begin juni even tussenuit voor een korte vakantie. Van 30 mei t/m 8 juni zullen daarom e-mails met enige vertraging worden verwerkt, evenals bestellingen.

Voor urgente zaken en/of storingen zijn wij 24x7 bereikbaar via ons reguliere telefoonnummer.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 12-5-2018

Privacy Policy

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op onze vernieuwde privacy policy pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Bekijk onze volledige privacy policy via https://ek-hosting.nl/over-ons/privacy-policy/

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 2-5-2018

Dedicated servers beschikbaar

Per 1 januari 2018 komen onderstaande servers beschikbaar als dedicated server. Neem contact met ons op bij interesse via info@ek-hosting.nl.

Intel Xeon E3-1220V3 - 3.1 GHz
32 GB geheugen
2x 500GB SSD opslag

Dual Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2670 0 @ 2.60GHz
128GB geheugen
2x 500GB SSD opslag

Deze zullen t.z.t. ook op de website komen te staan.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 21-12-2017

NOC melding

Er is een nieuwe melding geplaatst op onze NOC (Network Operations Center) pagina. Zie hiervoor; http://noc.ek-hosting.net/meldingen/100/

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 5-12-2017

Vakantie 4 t/m 15 september

We gaan er in september even tussenuit voor onze vakantie. Van 4 t/m 15 september zullen daarom e-mails met enige vertraging worden verwerkt, evenals bestellingen.

Voor urgente zaken en/of storingen zijn wij 24x7 bereikbaar via ons reguliere telefoonnummer.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 10-8-2017

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >

Tweettweet

Nieuwe ervaring met ons op https://t.co/9qHKqjy6Im https://t.co/3hkJ9KprRc

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS