Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

Afgerond: Verhuizing servers

Helaas zijn wij door de prijsstijging van Proxio.NET genoodzaakt te verhuizen naar een andere provider. Uiteraard was dit niet in de planning echter is de prijsstijging dusdanig hoog dat het gewoonweg niet mogelijk is om te blijven.

Momenteel zijn wij aan het zoeken naar een goede nieuwe lokatie waar wij wel zeker kunnen zijn voor continuiteit waar het bij Proxio.NET momenteel dus aan ontbreekt. We zijn al bij meerdere Datacenters wezen kijken om een idee te krijgen over de mogelijkheden. Aangezien de prijsstijging per 01-03-2007 zal plaatsvinden zijn wij momenteel al druk bezig met de voorbereidingen. Overigens zullen wij dan wel overgaan tot een volledig eigen rack.

Indien er meer bekend is over onze nieuwe bestemming zullen wij u hier uiteraard over op de hoogte houden. Uiteraard waren wij niet van plan om te verhuizen, maar aangezien de prijsstijging dermate hoog was zijn wij tot dit besluit gekomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.


- Update (02-02-2007)
Onze beslissing is gemaakt. Eind deze maand zullen wij met al onze servers verhuizen naar het datacenter We-Dare te Rotterdam. In dit datacenter zullen wij gebruik maken van het Grafix netwerk, binnenkort zullen wij de informatie over dit datacenter en netwerk op onze website publiceren.

In dit datacenter zullen wij de beschikking krijgen over een volledige eigen rack. Op 17 en 18 februari zullen wij dit rack aanleggen om zo een week later de verhuizing soepel te laten verlopen.

Deze verhuizing zal zoals voorheen gezegd ip-wijzigingen met zich meebrengen, hierover zult u een dezere dagen bericht krijgen.


- Update (03-02-2007)
Zojuist hebben wij de configuratie van onze secundaire dns-server afgerond. Indien u domeinnamen in eigen beheer heeft, vragen wij u de tweede of vierde nameserver te wijzigen naar 1 van de onderstaand gegevens:

Indien ns2.ek-hosting.net:
ns2.ek-hosting.net - 84.244.174.70

Indien ns4.ek-hosting.net:
ns4.ek-hosting.net - 84.244.174.70

Uiteraard hoeven diegene die hun domeinnamen bij ons hebben aangevraagd dit niet door te geven of te wijzigen. Dit zullen wij voor u regelen. Diegene die bij ons reseller, colocatie of een dedicated server afnemen zullen persoonlijk een e-mail krijgen met verdere informatie.


- Update (03-02-2007)
De specificaties van het toekomstige netwerk zijn bekend. Deze kunt u vinden op [url=http://www.ek-hosting.nl/algemeen.php?sub=netwerk]deze pagina[/url].


- Update (18-02-2007)
Vandaag hebben we het nieuwe rack te We Dare (Rotterdam) mogen betreden en hebben wij deze ingericht.

Om uw ping te bekijken of indien u een traceroute wilt uitvoeren, kunt u het ip-adres 84.243.254.1 gebruiken. Ook hebben wij fotos gemaakt welke u hier kunt bekijken.

We zijn momenteel nog bezig met de laatste voorbereidingen om de verhuizing welke geplanned staat in de nacht van 23 op 24 februari zo goed mogelijk te laten verlopen.


- Update (24-02-2007)
De verhuizing is met succes voltooid en alle servers draaien weer in het nieuwe datacenter. De eerste sites waren binnen 2 uur weer bereikbaar en binnen 3 uur waren ook de gameservers weer bespeelbaar.

We hebben een aantal fotos van de verhuizing gemaakt welke te vinden zijn op http://fotos.ek-hosting.nl/.

Mocht uw website of gameserver toch nog niet bereikbaar zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Geplaatst door E.S. Kosters op 30-1-2007 - Bekijk het nieuws archief

Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS