Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

Opgelost: Onderbreking 22 januari

Geachte heer/mevrouw,

Zoals u wellicht gemerkt heeft waren onze diensten afgelopen vrijdag avond, 22 januari j.l. enige tijd niet bereikbaar. Dit had als reden dat Worldstream (tussenpartij waar wij onze server racks van afnamen) momenteel een geschil met Grafix heeft.

Nadat dit bekend was zijn we direct met Grafix om tafel gegaan om zo een contract aan te gaan. Dit was vrij snel geregeld waarna alles direct weer online werd gezet, hierbij alle lof aan Grafix voor de spoedige afhandeling. Hierdoor hebben wij vanaf heden onze server racks dus rechtstreeks bij Grafix zonder een tussenpartij.

Wij betreuren het dat wij er op deze manier hebben moeten achterkomen. Worldstream stelt ons in dit geval dan ook zeer teleur aangezien we nooit kennisgeving hebben gehad van dit geschil.

Hopende u bij deze voldoende te hebben ge´┐Żnformeerd. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Update: In navolging van ons eerdere bericht wil ik bij deze wijzen dat het een algemeen geschil betreft tussen Worldstream en Grafix waardoor er facturen nog niet zijn betaald.

Bij deze dan ook onze excuses voor deze mis communicatie.

Geplaatst door E.S. Kosters op 25-1-2010 - Bekijk het nieuws archief

Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS