Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

Nieuw datacenter: Serverius

Zoals u wellicht heeft gemerkt de afgelopen maanden zijn er vrij veel problemen geweest rondom het Grafix datacenter en het netwerk daarvan. Met dat in ons achterhoofd zijn wij afgelopen weken rustig gaan zoeken naar een beter alternatief om onze klanten van een betrouwbare dienst te kunnen voorzien.

Na enkele offerte's te hebben aangevraagd en na goede gesprekken te hebben gehad we gisteren de knoop doorgehakt. We zullen binnen de aankomende maanden gefaseerd gaan verhuizen met alle servers. Onze keus is hierbij gevallen op het Serverius datacenter in Dronten (Flevoland). Deze keuze hebben wij gemaakt doordat dit datacenter volledig nieuw is opgebouwd door ICTroom en dit datacenter centraal in Nederland gelegen is. Verder is dit datacenter volledige N+1 opgebouwd wat de betrouwbaarheid en veiligheid erg ten goede komt.

Mede door deze kwaliteit en de centrale ligging is het voor ons een ideale plek. Voor ons zal de reistijd namelijk met zo'n 2+ uur verminderen per bezoek aan het datacenter ten opzichte van Grafix. Op deze manier kunnen wij onze klanten natuurlijk nog beter van dienst zijn en bij evt. problemen sneller ter plekke zijn. Nadere informatie zal spoedig bekend worden gemaakt.

Geplaatst door E.S. Kosters op 7-10-2010 - Bekijk het nieuws archief

Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS