Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

Webserver 1, HTTP storing

Door een tot op heden nog onverklaarbare reden is afgelopen nacht de HTTP service op webserver 1 ermee gestopt. Na vele pogingen is ervoor gekozen om naar het datacenter te reizen om zo lokaal het probleem op te lossen. Helaas had dit echter geen effect, de HTTP service wou met geen mogelijkheid functioneren.

Na lang zoeken naar een oplossing is er voor de snelste methode gekozen, een restore van de backups op een spare-server. Deze is op dit moment in volle gang en zal spoedig afgerond zijn. Hopende u bij deze voldoende te hebben ge´┐Żnformeerd, alvast onze excuses voor het ongemak.

Update 04:01 uur: De restore duurt helaas langer dan gepland. Dit omdat we de recente backups van alle accounts terugzetten vanaf webserver 1 naar de spare-server. Een groot aantal websites is echter alweer online, de overige zullen spoedig volgen.

Update 05:45 uur: Daar de response tijd van webserver 1 erg laag is duurt het overzetten langer dan verwacht. De websites komen stuk voor stuk weer online, echter kan dit dus nog enige tijd in beslag nemen.

Update 05:51 uur: De laatste restores zijn nu in werking gezet. Verwacht wordt dat dit niet veel langer meer zal duren.

Update 06:02 uur: Alle accounts zijn weer online. We zullen webserver 1 gaan onderzoeken om te achterhalen wat het precieze probleem is. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Geplaatst door E.S. Kosters op 7-12-2010 - Bekijk het nieuws archief

Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS