Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

Storing Serverius (afgerond)

Helaas hebben er zich vandaag 2 stroom storingen (om 10:20 uur en 14:55 uur) voorgedaan in het Serverius datacenter. We zijn op dit moment druk bezig om alles na te kijken, gelukkig lijkt alles inmiddels weer te draaien.

Helaas is de exacte oorzaak van de storingen nog onbekend. Aangezien wij de stroomvoorziening van Serverius afnemen, zullen we moeten wachten op hen met een verklaring. Deze verwachten wij vandaag of morgen.

Zodra er meer over bekend is laten we dat weten. Onze excuses voor het ongemak, mocht u toch nog problemen ondervinden laat het ons dan even weten.

[Update 18:49 uur]
Op dit moment draaien alle servers weer, en is er iets meer bekend over de aard van het probleem. De storing is namelijk veroorzaakt door de UPS opstelling. De exacte ins en outs daarover weten wij niet, echter is er een onderdeel defect.

Momenteel is er een vervanging onderweg vanuit Rotterdam en zal dit onderdeel worden vervangen. Daarna zal er weer moeten worden omgeschakeld, er is kans dat er dan wederom een stroomdip komt. Dit is echter niet zeker. Doordat deze kans er is blijven wij aanwezig in het datacenter, zodat wij bij een eventuele stroomdip snel kunnen handelen.

De overschakeling zal naar verwachting rond 21:00 uur plaatsvinden, dit is echter nog niet bevestigd. Nogmaals onze excuses voor dit ongemak. We doen er uiteraard alles aan om dit tot een minimum te beperken.

[Update 00:25 uur]
De storing is inmiddels in zijn volledigheid opgelost en alles draait weer naar behoren. Een derde stroomdip is gelukkig uitgebleven. Later vandaag verwachten we van Serverius een volledige verklaring hoe dit heeft mogen gebeuren.

Mocht u echter alsnog problemen hebben met een van uw diensten, laat dit dan even weten.

Geplaatst door Erik Kosters op 30-1-2014 - Bekijk het nieuws archief

Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS