Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

Comodo CA wijzigt naam naar Sectigo

Comodo CA heet per 1 november Sectigo. Dit geldt voor de bedrijfsnaam, maar ook voor alle merk - en productnamen.

Wat wijzigt er precies?
De bedrijfs- en merknaam is gewijzigd van Comodo CA naar Sectigo. Dit geldt ook voor de productnamen: Comodo SSL heet nu Sectigo SSL. Een Comodo PositiveSSL certificaat heet dan bijvoorbeeld Sectigo PositiveSSL. De trustlogo's wijzigen ook. De rootcertificaten en hiermee de browserondersteuning wijzigen niet. Het productportfolio en de prijzen blijven ook gelijk.

Wat is de impact?
Alle Comodo certificaten blijven gewoon werken. De root certificaten wijzigen niet, qua installatie of gebruik zijn er dus geen wijzigingen of her-installaties nodig.

Voor OV en EV certifcaten zijn Trust Seals beschikbaar om extra te benadrukken dat de verbinding is beveiligd en de website identiteit gecontroleerd. Deze trustlogo's zijn ook vernieuwd en moeten vervangen worden.

Qua communicatie zijn er aanpassingen nodig. Bied je Comodo certificaten aan op je website of in offertes? Dan zullen bijvoorbeeld naam en logo aangepast moeten worden. Tot 1 november 2019 is er een gecombineerd logo beschikbaar om de overgang geleidelijk te laten verlopen, hierin komt de naam Comodo nog voor.

sectigo

Geplaatst door Erik Kosters op 2-11-2018 - Bekijk het nieuws archief

Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS