Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

Prettige Feestdagen!

Wij wensen alle relaties van EK-Hosting Prettige Feestdagen en een Gezond en Succesvol 2012!

In deze periode zijn er gewijzigde openingstijden.

Zondag 25 december (1e kerstdag) zijn wij gesloten
Maandag 26 december (2e kerstdag) zijn wij gesloten
Zaterdag 31 december (oudjaarsdag) zijn wij gesloten
Zondag 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten

Tijdens deze dagen kunt u ons vanzelfsprekend wel bereiken bij storingen. Hopende u bij deze voldoende te hebben ge�nformeerd.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 22-12-2011

Speciale aanbieding

Momenteel hebben wij een speciale dedicated server aanbieding. Deze is geldig zolang de voorraad strekt!

Intel Atom D510 1,66GHz
4GB geheugen
250GB hardeschijf
5000GB dataverkeer per maand

Dit voor slechts € 39,- per maand incl. BTW! Bestellen kan via de website. Let op: Op=Op!

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 23-11-2011

Nieuwe huisstijl, nieuwe website en een nieuwe dienst

Vanaf vandaag gebruikt EK-Hosting haar nieuwe huisstijl, naast de huisstijl is ook de gehele website aangepakt. De nieuwe website is frisser en overzichtelijker dan voorheen.

Naast onze vernieuwde huisstijl en website is zijn wij ook druk geweest met de lancering van Virtual Private Servers. Dit kunnen wij dan ook vanaf heden aanbieden. Ook zijn de webhosting pakketten gewijzigd, u krijgt vanaf nu nog meer voor dezelfde prijs.

Al met al, veel veranderingen binnen EK-Hosting, bekijk snel onze website. We horen graag wat u van de veranderingen vindt.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 25-8-2011

EK-Hosting viert haar 6 jarig bestaan

De tijd vliegt letterlijk voorbij, vandaag vieren we alweer ons 6 jarig bestaan. Wat begon als hobby met een heus webhosting reseller pakket is inmiddels uitgegroeid tot een gezond bedrijf met 3 complete server racks tot haar beschikking.

We willen via deze weg dan ook al onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen dit nog vele jaren te mogen voortzetten.

Er staan binnenkort enkele veranderingen te gebeuren, zo zijn we druk bezig met onze nieuwe huisstijl en website. Deze zal nog beter en overzichtelijker worden, dit alles om de klant het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een kleine sneak-preview van onze nieuwe huisstijl (logo) ziet u hieronder.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 4-8-2011

Tijdelijk dubbel zoveel dataverkeer

De hele maand augustus krijgt u dubbel zoveel dataverkeer bij onze colocatie producten. En natuurlijk niet voor 1 maand, maar de gehele looptijd. Verder is bij ons natuurlijk de eerste maand geheel zonder kosten en geheel vrijblijvend! Bevalt het dus niet, dan kunt u zonder pardon of opgaaf van reden opzeggen.

Bestellen kan gewoon via de website, de korting zal achteraf worden verekend. Bij vragen kunt u ons natuurlijk bellen of een e-mail sturen. Ook voor een geheel vrijblijvende rondleiding in het Serverius datacenter.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 1-8-2011

Colocatie de 1e maand gratis en geheel vrijblijvend

Op dit moment hebben we een aanbieding in het Serverius datacenter voor onze colocatie diensten. U betaalt namelijk de eerste maand helemaal niets! Tevens kunt u de eerste maand uw contract opzeggen zonder opgaaf van reden en zonder verdere verplichtingen.

Deze aanbieding geldt voor al onze colocatie producten behalve de halve en hele racks. Bestellen kan via de website, de eerste maand zal dan worden gecrediteerd.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 23-7-2011

Nieuw kantoor en nameserver wijziging

Afgelopen week is er het een en ander veranderd binnen EK-Hosting. Zo zijn we vanaf maandag operationeel in ons nieuwe kantoorruimte op De Schans 7 in Hardenberg. Verder is er de afgelopen dagen gekeken hoe de nameserver opstelling nog beter kon. Hierdoor is sinds gisteren het IP-adres van nameserver 2 gewijzigd in 178.239.60.155. De opstelling is op dit moment als volgt:

ns1.ek-hosting.net / 178.21.19.10
ns2.ek-hosting.net / 178.239.60.155

Binnenkort zullen de nameservers worden voorzien van een IPv6 adres en zal ook een 3e nameserver worden geplaatst. Mocht u zelf uw nameserver domeinen beheren, pas dan het IP-adres van nameserver 2 aan. De bovenstaande nameservers staan fysiek op een andere lokatie, nameserver 1 is gevestigd in Dronten en nameserver 2 in Amsterdam.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 31-3-2011

Hosted Exchange nu online te bestellen!

Sinds enkele dagen is het mogelijk om onze Hosted Exchange dienst te bestellen via de website. Dit kan via de pagina http://www.ek-hosting.nl/bestellen/hosted-exchange.

Met Hosted Exchange kunt u namelijk vanaf elke plek met een internet verbinding uw e-mail, adressen en documenten raadplegen. Voor Hosted Exchange heeft u geen hardware en/of software uitbreiding nodig. Hierdoor blijven de kosten laag maar kunt u toch altijd en overal bij uw gegevens.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 22-3-2011

Colocatie aanbieding: Halve en volledige racks

Op dit moment kunnen wij vanuit het Serverius datacenter een geweldige aanbieding doen voor zowel halve als volledige secured racks. Deze aanbieding is geldig tot 1 maart aanstaande, dus wees er snel bij!

1/1 Rack (incl. 16 Amp�re stroom)
100Mbit dataverkeer
2x Gigabit uplink
Slechts � 549,- excl. BTW per maand

1/2 Rack (incl. 8 Amp�re stroom)
50Mbit dataverkeer
2x Gigabit uplink
Slechts � 349,- excl. BTW per maand

Bovenstaande racks staan geplaatst in het state-of-the-art Serverius datacenter wat sinds 1-8-2010 operationeel is in Dronten. Alle racks kunnen doormiddel van een cijferslot gesloten worden (ook halve racks).

Uiteraard is een geheel vrijblijvende rondleiding in het Serverius datacenter geen enkel probleem. Meer informatie over het Serverius datacenter vindt u op de faciliteiten pagina of zie www.serverius.nl. Mocht u verder nog vragen hebben, stel deze dan gerust via e-mail of telefoon.

Bovenstaande aanbieding is op basis van een jaarcontract. Prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.

* ACTIE VERLOPEN *

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 16-2-2011

Dedicated server aanbieding

Tot en met 28 februari hebben wij een scherp geprijsde dedicated server opstelling in de aanbieding. Het gaat hierbij om een Quad Core AMD processor met 4GB aan geheugen. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en is alleen geldig voor nieuwe klanten.

AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor
4096 MB DDR2 RAM
250GB 7.200 RPM
Linux Centos 5.x
Maandelijks dataverkeer 1000GB
APC remote reboot
Gratis DirectAdmin licentie
Gratis gebruikmaken van onze DNS-servers

Dit geheel voor slechts 79,- per maand excl. BTW!

Deze dedicated servers staan middels onze eigen HP ProCurve switches aangesloten op het gigabit netwerk van Serverius. Voor meer informatie of mogelijkheden kunt u uiteraard contact met ons opnemen per e-mail of telefoon.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 16-2-2011

Pagina: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS