Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

Opgelost: Storing Grafix

Wegens een netwerkstoring binnen het Grafix netwerk, waren al onze diensten vanuit dit netwerk meerdere malen tijdelijk onbereikbaar. Het probleem zat hem in een defecte fibermodule welke zo snel mogelijk is vervangen door een nieuw exemplaar.

Helaas stonden wij in deze situatie machteloos aangezien wij aangewezen zijn op onze netwerk leverancier aldus Grafix. Uiteraard zullen wij wanneer we meer informatie ontvangen van Grafix, deze vrijgeven via onze website.

We hopen op uw begrip. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben horen wij deze graag.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 3-3-2007

Afgerond: Verhuizing servers

Helaas zijn wij door de prijsstijging van Proxio.NET genoodzaakt te verhuizen naar een andere provider. Uiteraard was dit niet in de planning echter is de prijsstijging dusdanig hoog dat het gewoonweg niet mogelijk is om te blijven.

Momenteel zijn wij aan het zoeken naar een goede nieuwe lokatie waar wij wel zeker kunnen zijn voor continuiteit waar het bij Proxio.NET momenteel dus aan ontbreekt. We zijn al bij meerdere Datacenters wezen kijken om een idee te krijgen over de mogelijkheden. Aangezien de prijsstijging per 01-03-2007 zal plaatsvinden zijn wij momenteel al druk bezig met de voorbereidingen. Overigens zullen wij dan wel overgaan tot een volledig eigen rack.

Indien er meer bekend is over onze nieuwe bestemming zullen wij u hier uiteraard over op de hoogte houden. Uiteraard waren wij niet van plan om te verhuizen, maar aangezien de prijsstijging dermate hoog was zijn wij tot dit besluit gekomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.


- Update (02-02-2007)
Onze beslissing is gemaakt. Eind deze maand zullen wij met al onze servers verhuizen naar het datacenter We-Dare te Rotterdam. In dit datacenter zullen wij gebruik maken van het Grafix netwerk, binnenkort zullen wij de informatie over dit datacenter en netwerk op onze website publiceren.

In dit datacenter zullen wij de beschikking krijgen over een volledige eigen rack. Op 17 en 18 februari zullen wij dit rack aanleggen om zo een week later de verhuizing soepel te laten verlopen.

Deze verhuizing zal zoals voorheen gezegd ip-wijzigingen met zich meebrengen, hierover zult u een dezere dagen bericht krijgen.


- Update (03-02-2007)
Zojuist hebben wij de configuratie van onze secundaire dns-server afgerond. Indien u domeinnamen in eigen beheer heeft, vragen wij u de tweede of vierde nameserver te wijzigen naar 1 van de onderstaand gegevens:

Indien ns2.ek-hosting.net:
ns2.ek-hosting.net - 84.244.174.70

Indien ns4.ek-hosting.net:
ns4.ek-hosting.net - 84.244.174.70

Uiteraard hoeven diegene die hun domeinnamen bij ons hebben aangevraagd dit niet door te geven of te wijzigen. Dit zullen wij voor u regelen. Diegene die bij ons reseller, colocatie of een dedicated server afnemen zullen persoonlijk een e-mail krijgen met verdere informatie.


- Update (03-02-2007)
De specificaties van het toekomstige netwerk zijn bekend. Deze kunt u vinden op [url=http://www.ek-hosting.nl/algemeen.php?sub=netwerk]deze pagina[/url].


- Update (18-02-2007)
Vandaag hebben we het nieuwe rack te We Dare (Rotterdam) mogen betreden en hebben wij deze ingericht.

Om uw ping te bekijken of indien u een traceroute wilt uitvoeren, kunt u het ip-adres 84.243.254.1 gebruiken. Ook hebben wij fotos gemaakt welke u hier kunt bekijken.

We zijn momenteel nog bezig met de laatste voorbereidingen om de verhuizing welke geplanned staat in de nacht van 23 op 24 februari zo goed mogelijk te laten verlopen.


- Update (24-02-2007)
De verhuizing is met succes voltooid en alle servers draaien weer in het nieuwe datacenter. De eerste sites waren binnen 2 uur weer bereikbaar en binnen 3 uur waren ook de gameservers weer bespeelbaar.

We hebben een aantal fotos van de verhuizing gemaakt welke te vinden zijn op http://fotos.ek-hosting.nl/.

Mocht uw website of gameserver toch nog niet bereikbaar zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 30-1-2007

iDeal

Vanaf vandaag is het mogelijk om via het iDeal betaalsysteem te betalen. Dit maakt betalen een stuk gemakkelijker en sneller. Bestellingen zullen doormiddel van deze betaalwijze ook sneller verwerkt worden. U kunt bij het bestellen van uw producten iDeal selecteren, de kosten van deze actie bedragen € 1,- per transactie. Deze betaalwijze is mogelijk voor ABN Amro, Postbank en Rabobank, ook zal binnenkort SNS-Bank hieraan worden toegevoegd.

Deze transacties worden verwerkt via Mollie B.V. Hierdoor zult u bij de transactie ook deze naam zien i.p.v. EK-Hosting. Dit komt doordat de SNS-Bank iDeal nog niet volledig ondersteund voor ondernemers. Uiteraard zullen wij hier naar overstappen wanneer de SNS-Bank dit wel doet.

Verder hebben wij ook het e.e.a. gewijzigd aan het klantenpaneel, mocht u een fout opmerken vragen wij u vriendelijk deze te rapporteren aan [email protected][.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 9-1-2007

Installatron

Vanaf vandaag ondersteunen al onze webhosting pakketten de plug-in Installatron (incl. resellers en hun gebruikers). Deze plug-in voor DirectAdmin maakt het mogelijk om een groot aantal scripts met enkele simpele stappen te installeren.

We zullen dit ook op toekomstige servers installeren. Om deze plug-in te kunnen gebruiken dient u in te loggen in DirectAdmin en hierna links onderaan bij Geavanceerd op Installatron te klikken.

Mochten er nog vragen zijn over deze plug-in dan kunt u altijd contact met ons opnemen of de website van Installatron bezoeken: http://www.installatron.com/.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 5-1-2007

Nieuwe rekening

Geachte heer/mevrouw,

Per 1/1/2007 zullen wij ons nieuwe rekening nummer actief in gebruik gaan nemen. Wij vragen u dan ook vanaf deze datum uw betalingen over te maken op rekening nummer 85.52.68.824 t.a.v. EK-Hosting. Deze nieuwe rekening wordt ondergebracht bij de SNS-Bank.

Indien u automatische afschrijving heeft ingesteld, vragen wij u deze te wijzigen naar de bovengenoemde gegevens. Mocht er een betaling toch nog op het oude rekening nummer worden gestort, dan zal dit worden gestorneerd.

We hopen u bij deze genoeg ge´┐Żnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn, horen wij dit graag.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 18-12-2006

Fijne feestdagen!

De tijd gaat snel, alweer bijna een jaar voorbij. Ook het komende jaar zien wij weer zonnig tegemoet. Voor de komende weken wensen wij u en uw naasten prettige kerstdagen en een heel gelukkig nieuwjaar toe.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 15-12-2006

Nieuwe servers

Vandaag is er weer een nieuwe gameserver binnengekomen. Het gaat hier om een server met de volgende specificaties:

Supermicro 1U
AMD Athlon64 X2 4200+
2GB Geheugen
80GB Hardeschijf

Deze server zal de nieuwe gameserver klanten op zich nemen. Verder hebben wij ook nieuwe hardware besteld voor onze webhosting servers. Deze zullen binnenkort geupgrade worden naar het volgende:

Supermicro 1U
AMD Athlon64 3200+
1GB Geheugen
80GB Hardeschijf

Door deze nieuwe gameserver en upgrade voor de webservers kunnen wij weer even vooruit.

Reacties (1) - Geplaatst door E.S. Kosters op 20-10-2006

Website update

Afgelopen dagen hebben wij een aantal wijzigingen doorgebracht voor onze website. Zo zijn er een aantal schoonheid foutjes opgelost. En zijn er dingen klantvriendelijker gemaakt.

Ook hebben wij de FAQ (Frequently Asked Questions) opgevuld met meer vragen en antwoorde. Verder zijn wij momenteel nog bezig om domeinnaam aanvragen te vergemakkelijken en te verbeteren.

Ook hebben we de navigatie van de website iets aangepast. Dit alles om het u als klant en/of bezoeker gemakkelijk te maken.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 12-10-2006

Afgerond: Onderhoud SIDN

SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) zal vanaf 22 t/m 25 September het nieuwe DRS systeem in gebruik gaan nemen. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk .NL domeinnamen vast te leggen.

Hier de e-mail die wij mochten ontvangen:


  ---
  Geachte deelnemer,

  Omdat het huidige DRS2 wordt vervangen door het nieuwe DRS4 kunnen wij uw
  aanvraag niet in behandeling nemen. Dit is noodzakelijk om er voor te zorgen
  dat alle aanvragen voor de start van productiegang van DRS4 verwerkt zijn.

  Vanaf dinsdag 26 september 2006 is het nieuwe DRS4 in productie genomen en
  kunt u uw aanvraag opnieuw indienen.

  Onze excuses voor het eventuele ongemak.


  Met vriendelijke groet,

  Stichting Internet Domeinregistratie Nederland
  ---


Vanaf 26 September zullen wij dus weer de .NL domeinnamen kunnen registreren en verhuizen. Onze excuses voor enig ongemak.

Reacties (4) - Geplaatst door E.S. Kosters op 22-9-2006

EK-Hosting 1 jarig bestaan!

EK-Hosting viert haar 1 jarig bestaan! Vorige jaar op 4 Augustus hebben wij ons
ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We willen bij deze al onze klanten en
tevens onze aanstaande klanten enorm bedanken voor het behalen van dit succes.

Dankzij ons 1 jarig bestaan hebben wij een super aanbieding voor de eerste 10 nieuwe
klanten. Deze krijgen namelijk een Shared-05 hostingpakket inclusief een domeinnaam
t.w.v. EUR 10,- voor 1 jaar geheel gratis.

Actie voorwaarden:
- Actie geldt alleen voor nieuwe klanten.
- Minimale contractsduur is 1 jaar.
- U krijgt alleen het eerste jaar gratis, hierna gelden de standaard tarieven.
- Deze actie is geldig tot 31 Augustus 2006.

Hoe te bestellen?:
- Meld u aan op onze website.
- Stuur een e-mail naar [email protected] met als beschrijving: 1 Jaar.
- Vermeld hierin uw klantnr en uw motto voor de website.
- U krijgt een bevestiging terug indien u bent geselecteerd voor het gratis pakket.

Update: Alle 10 gratis pakketten zijn eruit, helaas is deze actie dus niet meer geldig.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 4-8-2006

Pagina: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS