Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

8 jarig bestaan!

Time Flies When You're Having Fun. Zo blijkt maar weer, afgelopen maandag was het 8-jarig bestaan van EK-Hosting een feit. Nog steeds werken wij met veel plezier voor onze klanten. We zijn trots op de langdurige relatie met veel van onze opdrachtgevers. Nog steeds werken we voor een aantal klanten vanaf het eerste uur.

Via deze weg willen wij dan ook al onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vetrouwen. Op naar nog meer succesvolle jaren!

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 7-8-2013

Zomervakantie 2013

Vanwege de vakantie zijn wij beperkt bereikbaar van 13 augustus tot 2 september. Gedurende deze periode zullen wij vertraagd e-mails en bestellingen afhandelen.

Bij eventuele urgente storingen zijn wij net als altijd bereikbaar via 0523-820202.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 31-7-2013

Team Schuldinksteeg behaald eindstreep

"Zonder een centje pijn." dat was de uitslag. Zonder enige problemen heeft Team Schuldinksteeg de eindstreep weten te behalen. Op 8 juli j.l. zijn de heren vertrokken en via Duitsland, Zwitserland en Frankrijk zijn ze op 12 juli in Spanje aangekomen op hun eindbestemming Barcelona.

Na enkele dagen vertoeven in Barcelona zijn ze weer rechtsomkeert gegaan om vervolgens op 15 juli weer voet op Nederlandse bodem te zetten.

Al met al een prima resultaat met een auto die niet meer dan 500 euro mocht kosten. Wellicht dat we in de toekomst hier weer ons steentje aan kunnen bijdragen. Bedankt!

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 12-7-2013

Bereikbaarheid support

Wegens een lang weekend weg, zullen we aanstaande vrijdag 7 t/m maandag 10 niet telefonisch bereikbaar zijn en zal de mail met enige vertraging worden verwerkt. Gelieve enkel te bellen bij storingen en/of urgente vragen.

Onze excuses voor het ongemak.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 3-6-2013

EK-Hosting sponsort de Carbage Run

Dit jaar sponsort EK-Hosting te Carbage Run van Team Schuldinksteeg. De ultieme 5-daagse rally door Europa in een auto van max. 500 euro.

Kevin en Remi Schuldink heten ze en zij gaan de uitdaging aan in hun Suzuki Baleno. De rally begint op 8 juli in Hardenberg en op 12 juli verwachten zij aan te komen in Barcelona.

Wij wensen Kevin en Remi veel succes onderweg, vanaf 8 juli houden we jullie in de gaten tot aan het behalen van de eindstreep!

Meer informatie over de Carbage Run is te vinden via www.carbagerun.nl.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 22-5-2013

Pinksteren gesloten

Wegens 2e pinksterdag zijn wij maandag 20 mei aanstaande gesloten. Uiteraard kunt u ons wel mailen en voor evt. urgente storingen bellen.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 20-5-2013

NOC (Network Operations Center)

Zojuist is onze NOC (Network Operations Center) live gegaan. Deze is te bereiken via http://noc.ek-hosting.net/ en staat in een ander netwerk, op deze manier kunnen wij u alsnog informeren mocht er een storing zijn op het gehele netwerk. Ook worden evt. wijzigingen via deze site aangekondigd.

Tevens kunt u zich via deze website aanmelden voor onze mailinglijst, als u zich hiervoor aanmeldt zult u tijdens een storing per e-mail op de hoogte worden gehouden.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 29-3-2013

Paasdagen 2013

Op maandag 1 april 2013, tweede paasdag, nemen wij een dagje vrij. Op 29 maart zullen wij wel gewoon bereikbaar zijn. Uiteraard zijn wij wel bereikbaar voor storingen, gebruik daarvoor ons reguliere telefoonnummer of mail naar [email protected].

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 27-3-2013

Tijdelijk 50% korting op VPS

Tijdelijk ontvangt u maar liefst 50% korting op uw eerste maand bij afname van een nieuwe VPS (Virtual Private Server). De korting wordt direct verrekend bij de bestelling.

Na de eerste maand zal het normale tarief worden berekend. Deze korting is alleen geldig op onze VPS diensten en geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 20-3-2013

Gewijzigde tarieven domeinnamen

Afgelopen maand zijn er enkele aanpassingen doorgevoerd m.b.t. de domeinnaam prijzen. In de meeste gevallen zijn deze gunstiger geworden voor de klant.

Zo kost een .EU domeinen slechts � 10,- per jaar (voorheen � 18,-).

De up to date prijslijst vindt u hier.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 18-3-2013

Pagina: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS