Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

Telefonische bereikbaarheid

Vanwege een weekendje weg zullen wij van vrijdag 20 februari t/m 24 februari enkel voor urgente storingen telefonisch beschikbaar zijn.

Gedurende deze periode zullen wij met enige vertraging e-mails en bestellingen afhandelen.

Excuses voor het ongemak.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 20-2-2014

Storing Serverius (afgerond)

Helaas hebben er zich vandaag 2 stroom storingen (om 10:20 uur en 14:55 uur) voorgedaan in het Serverius datacenter. We zijn op dit moment druk bezig om alles na te kijken, gelukkig lijkt alles inmiddels weer te draaien.

Helaas is de exacte oorzaak van de storingen nog onbekend. Aangezien wij de stroomvoorziening van Serverius afnemen, zullen we moeten wachten op hen met een verklaring. Deze verwachten wij vandaag of morgen.

Zodra er meer over bekend is laten we dat weten. Onze excuses voor het ongemak, mocht u toch nog problemen ondervinden laat het ons dan even weten.

[Update 18:49 uur]
Op dit moment draaien alle servers weer, en is er iets meer bekend over de aard van het probleem. De storing is namelijk veroorzaakt door de UPS opstelling. De exacte ins en outs daarover weten wij niet, echter is er een onderdeel defect.

Momenteel is er een vervanging onderweg vanuit Rotterdam en zal dit onderdeel worden vervangen. Daarna zal er weer moeten worden omgeschakeld, er is kans dat er dan wederom een stroomdip komt. Dit is echter niet zeker. Doordat deze kans er is blijven wij aanwezig in het datacenter, zodat wij bij een eventuele stroomdip snel kunnen handelen.

De overschakeling zal naar verwachting rond 21:00 uur plaatsvinden, dit is echter nog niet bevestigd. Nogmaals onze excuses voor dit ongemak. We doen er uiteraard alles aan om dit tot een minimum te beperken.

[Update 00:25 uur]
De storing is inmiddels in zijn volledigheid opgelost en alles draait weer naar behoren. Een derde stroomdip is gelukkig uitgebleven. Later vandaag verwachten we van Serverius een volledige verklaring hoe dit heeft mogen gebeuren.

Mocht u echter alsnog problemen hebben met een van uw diensten, laat dit dan even weten.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 30-1-2014

Dubbel geheugen bij afname van een VPS

Alleen in deze maand krijgt u bij bestelling van een VPS voor de gehele afname periode gratis dubbel zoveel geheugen!

Bestel nu!

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 14-1-2014

Fijne feestdagen

Met de feestdagen weer voor de deur kunnen we terugkijken op een geslaagd jaar waarin we mooie oplossingen hebben kunnen bieden aan een groeiend aantal klanten.

We hopen dat, mede dankzij de uitbreiding van ons "VPS Platform" we deze stijgende lijn verder kunnen voortzetten in 2014.

Gewijzigde openingstijden zijn als volgt:
- 25-12-2013 1e kerstdag Gesloten.
- 26-12-2013 2e kerstdag Gesloten.
- 31-12-2013 Oudjaarsdag Gesloten.
- 01-01-2014 Nieuwsjaarsdag Gesloten.

Ook willen wij bij deze iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar wensen.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 18-12-2013

VPS nu op RAID-6 SAN storage

Sinds afgelopen week operationeel, onze Dell SAN storage voor het VPS platform. Reeds een groot aantal VPS draait op deze nieuwe supersnelle RAID-6 storage omgeving.

Tevens zijn we overgestapt naar KVM virtualisatie, dit i.vm. de betere isolatie van de VPS servers.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 8-11-2013

Tijdelijke actie VPS en dedicated servers

In de gehele maand oktober krijgt u de eerste 3 maanden maar liefst 50% korting op de maandprijs van een VPS of dedicated server!

De korting wordt automatisch berekend via de website.

* Alleen geldig voor nieuwe klanten!
* Bestellen kan direct via de website
* Geen verdere verplichtingen, u kunt na deze 3 maanden annuleren of de VPS of dedicated afnemen tegen het reguliere tarief.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 10-10-2013

Dedicated servers

Nieuwe levering dedicated servers is binnen. Bekijk ze snel!

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 2-9-2013

8 jarig bestaan!

Time Flies When You're Having Fun. Zo blijkt maar weer, afgelopen maandag was het 8-jarig bestaan van EK-Hosting een feit. Nog steeds werken wij met veel plezier voor onze klanten. We zijn trots op de langdurige relatie met veel van onze opdrachtgevers. Nog steeds werken we voor een aantal klanten vanaf het eerste uur.

Via deze weg willen wij dan ook al onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vetrouwen. Op naar nog meer succesvolle jaren!

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 7-8-2013

Zomervakantie 2013

Vanwege de vakantie zijn wij beperkt bereikbaar van 13 augustus tot 2 september. Gedurende deze periode zullen wij vertraagd e-mails en bestellingen afhandelen.

Bij eventuele urgente storingen zijn wij net als altijd bereikbaar via 0523-820202.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 31-7-2013

Team Schuldinksteeg behaald eindstreep

"Zonder een centje pijn." dat was de uitslag. Zonder enige problemen heeft Team Schuldinksteeg de eindstreep weten te behalen. Op 8 juli j.l. zijn de heren vertrokken en via Duitsland, Zwitserland en Frankrijk zijn ze op 12 juli in Spanje aangekomen op hun eindbestemming Barcelona.

Na enkele dagen vertoeven in Barcelona zijn ze weer rechtsomkeert gegaan om vervolgens op 15 juli weer voet op Nederlandse bodem te zetten.

Al met al een prima resultaat met een auto die niet meer dan 500 euro mocht kosten. Wellicht dat we in de toekomst hier weer ons steentje aan kunnen bijdragen. Bedankt!

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 12-7-2013

Pagina: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS