Inloggen | Registreren

Nieuws

Team Schuldinksteeg behaald eindstreep

"Zonder een centje pijn." dat was de uitslag. Zonder enige problemen heeft Team Schuldinksteeg de eindstreep weten te behalen. Op 8 juli j.l. zijn de heren vertrokken en via Duitsland, Zwitserland en Frankrijk zijn ze op 12 juli in Spanje aangekomen op hun eindbestemming Barcelona.

Na enkele dagen vertoeven in Barcelona zijn ze weer rechtsomkeert gegaan om vervolgens op 15 juli weer voet op Nederlandse bodem te zetten.

Al met al een prima resultaat met een auto die niet meer dan 500 euro mocht kosten. Wellicht dat we in de toekomst hier weer ons steentje aan kunnen bijdragen. Bedankt!

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 12-7-2013

Bereikbaarheid support

Wegens een lang weekend weg, zullen we aanstaande vrijdag 7 t/m maandag 10 niet telefonisch bereikbaar zijn en zal de mail met enige vertraging worden verwerkt. Gelieve enkel te bellen bij storingen en/of urgente vragen.

Onze excuses voor het ongemak.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 3-6-2013

EK-Hosting sponsort de Carbage Run

Dit jaar sponsort EK-Hosting te Carbage Run van Team Schuldinksteeg. De ultieme 5-daagse rally door Europa in een auto van max. 500 euro.

Kevin en Remi Schuldink heten ze en zij gaan de uitdaging aan in hun Suzuki Baleno. De rally begint op 8 juli in Hardenberg en op 12 juli verwachten zij aan te komen in Barcelona.

Wij wensen Kevin en Remi veel succes onderweg, vanaf 8 juli houden we jullie in de gaten tot aan het behalen van de eindstreep!

Meer informatie over de Carbage Run is te vinden via www.carbagerun.nl.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 22-5-2013

Pinksteren gesloten

Wegens 2e pinksterdag zijn wij maandag 20 mei aanstaande gesloten. Uiteraard kunt u ons wel mailen en voor evt. urgente storingen bellen.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 20-5-2013

NOC (Network Operations Center)

Zojuist is onze NOC (Network Operations Center) live gegaan. Deze is te bereiken via http://noc.ek-hosting.net/ en staat in een ander netwerk, op deze manier kunnen wij u alsnog informeren mocht er een storing zijn op het gehele netwerk. Ook worden evt. wijzigingen via deze site aangekondigd.

Tevens kunt u zich via deze website aanmelden voor onze mailinglijst, als u zich hiervoor aanmeldt zult u tijdens een storing per e-mail op de hoogte worden gehouden.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 29-3-2013

Paasdagen 2013

Op maandag 1 april 2013, tweede paasdag, nemen wij een dagje vrij. Op 29 maart zullen wij wel gewoon bereikbaar zijn. Uiteraard zijn wij wel bereikbaar voor storingen, gebruik daarvoor ons reguliere telefoonnummer of mail naar info@ek-hosting.nl.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 27-3-2013

Tijdelijk 50% korting op VPS

Tijdelijk ontvangt u maar liefst 50% korting op uw eerste maand bij afname van een nieuwe VPS (Virtual Private Server). De korting wordt direct verrekend bij de bestelling.

Na de eerste maand zal het normale tarief worden berekend. Deze korting is alleen geldig op onze VPS diensten en geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 20-3-2013

Gewijzigde tarieven domeinnamen

Afgelopen maand zijn er enkele aanpassingen doorgevoerd m.b.t. de domeinnaam prijzen. In de meeste gevallen zijn deze gunstiger geworden voor de klant.

Zo kost een .EU domeinen slechts 10,- per jaar (voorheen 18,-).

De up to date prijslijst vindt u hier.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 18-3-2013

Nameserver omzetting gereed

Zojuist is de secundaire nameserver definitief overgegaan naar de nieuwe server. Het nieuwe ip adres voor deze nameserver (ns2.ek-hosting.net) is 185.10.48.211. Mocht u uw nameservers zelf beheren dient u de secundaire nameserver dit ip adres te geven.

Mocht u hier niet uitkomen, of een andere vraag/opmerking hierover hebben dan horen wij dit graag.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 8-2-2013

Nieuwe nameserver

Er zal een deze dagen gebruik worden gemaakt van een nieuwe nameserver. Deze zal de huidige secundaire nameserver vervangen. De reden van deze wijziging is dat de secundaire nameserver soms niet even goed te bereiken was. Omdat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel staat, hebben wij ervoor gekozen deze op nieuwe server en lokatie te plaatsen.

Van deze wijziging zult u niets merken, het enige dat veranderd is het ip adres van deze nameserver. Wanneer u zelf uw nameserver beheerd dient u deze te veranderen, neemt u daarvoor contact met ons op.

Door deze verandering zullen onze nameservers binnenkort ook IPv6 ondersteunen, iets dat bij de vorige lokatie van de nameserver niet mogelijk was.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 7-2-2013

Pagina: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >

Tweettweet

Deel ook jou ervaring met ons via https://t.co/5nfRX8wcbt

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS