Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

Afgerond: Onderhoud netwerk

Enkele van onze huidige switches kunnen de DDOS aanvallen en drukte van het netwerk niet meer naar behoren verwerken. Om dit op te lossen hebben wij nieuwe switches besteld welke vandaag zijn geleverd.

Het gaat hierbij om nieuwe HP ProCurve 2626 en 2650 switches, deze switches hebben beiden de beschikking over gigabit uplink poorten om zo meer dataverkeer te kunnen verwerken.

Het onderhoud zal vannacht (vrijdag op zaterdag) rond 2 uur worden uitgevoerd. Rond deze tijd kan het dus zijn dat uw dienst tijdelijk niet tot slecht bereikbaar is, onze excuses voor dit ongemak.

Hopende u bij deze voldoende te hebben geinformeerd. Als er vragen en/of opmerkingen zijn horen wij dit graag.

Update: Het onderhoud is met succes verlopen, de downtime bedroeg slechts enkele minuten.

Reacties (7) - Geplaatst door E.S. Kosters op 25-1-2008

DDOS aanval

Heden avond vondt er zich een storing in ons netwerk. Na enige tijd bleek het om een zogeheten DDOS aanval van +/- 300Mbit te gaan welke ons volledige netwerk niet tot slecht bereikbaar maakte. Rond 22:00 uur kregen wij hiervan bericht per SMS, na enige tijd hadden we het probleem opgespoord en hebben we de aanval gestopt. Rond 22:20 was alles weer bereikbaar.

Helaas is er tegen deze aanvallen weinig tot niets te doen, uiteraard doen wij er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Tevens zijn we momenteel bezig met een uitgebreid monitoring systeem welke dergelijke aanvallen sneller detecteert.

Hopende u bij deze voldoende te hebben ge´┐Żnformeerd.

Reacties (2) - Geplaatst door E.S. Kosters op 21-1-2008

Gamehosting

Vanaf vandaag gaat de pre-order van Battlefield 2142 van start. Dit zoals gewend tegen onze super lage tarieven. U betaald namelijk voor een 16 slots public slechts EUR 28,00 per maand!

Ook hebben wij het spel Trackmania Nations toegevoegd aan ons assortiment. Zo heeft u al een 16 slots public Trackmania Nations server voor slechts EUR 24,00 per maand.

Wacht niet langer, en bestel snel! De Battlefield 2142 gameservers zullen per direct aangemaakt worden wanneer deze officieel uit is.

Update: De Trackmania gameservers zijn blijvend in prijs verlaagd! U betaald nu slechts EUR 16,00 voor een public server per maand.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 16-10-2006

Nieuwe website

Welkom op de geheel vernieuwde website van EK-Hosting Internet Solutions. Niet enkel onze website is nieuw maar ook het klantenpaneel heeft een grondige beurt gehad.

Ook de prijzen zijn iets aangepast. De huidige klanten zullen echter hetzelfde blijven betalen.

Als u eventuele problemen en/of fouten ontdekt vragen wij u contact op te nemen met [email protected].

Reacties (3) - Geplaatst door E.S. Kosters op 15-1-2008

Opgelost: Netwerk storing

Heden avond heeft er zich een storing voorgedaan op 1 van onze switches waardoor het mogelijk is geweest dat onze diensten slecht tot niet bereikbaar waren. Om 19:31 uur ontvingen wij hiervan een SMS bericht waarna wij direct poolshoogte hebben genomen.

Rond 19:40 hadden wij het probleem getraceerd en opgelost. De oorzaak was een server welke door hoogstwaarnschijnlijk een DDOS attack veel dataverkeer verbruikte. Wij zullen dit nog nader onderzoeken.

Om dit probleem in vervolg te voorkomen zullen wij in de nabije toekomst een nieuwe HP ProCurve switch met meer capaciteit gaan plaatsen waardoor andere servers van een dergelijke aanval niets zullen merken.

Update: De nieuwe switch zal aankomend weekend (25 op 26 Januari) geplaatst worden.

Update: De nieuwe switches zijn binnen, wij hebben 2 nieuwe switches welke voor vervanging zullen zorgen. Het gaat hierbij om de HP ProCurve 2626 en 2650 welke beiden beschikken over gigabit uplinks om de capaciteit van het netwerk te vergroten.

Reacties (4) - Geplaatst door E.S. Kosters op 9-1-2008

Fijne feestdagen!

Graag willen wij alle relaties van EK-Hosting Internet Solutions, bezoekers en vrienden Fijne Kerstdagen en alvast een Gelukkig Nieuwjaar toewensen.

EK-Hosting zal tijdens de kerstdagen gesloten zijn, evenals maandag 31 december 2007 en dinsdag 1 januari 2008. Telefonisch zijn wij dan niet bereikbaar (enkel voor noodgevallen) en berichten per post, fax of e-mail worden de eerst volgende werkdag verwerkt.

Reacties (5) - Geplaatst door E.S. Kosters op 20-12-2007

Dedicated server

Wij hebben op dit moment nog 1 exemplaar beschikbaar voor verhuur.

- Intel Celeron 2.80GHz
- 512MB Geheugen
- 80GB S-ATA Hardeschijf
- 100Mbit Uplink vanaf HP ProCurve 2626 switch
- 100GB Dataverkeer per maand
- APC Remote Reboot
- Standaard 2 IP-adressen

Inclusief CentOS besturingssysteem en DirectAdmin vooraf geinstalleerd voor slechts EUR 49,95* per maand of EUR 549.45* per jaar (1 maand gratis)! Bestellen kan via e-mail: [[email protected]][email protected][/email].

Wees er snel bij want OP=OP!

* Gegeven prijzen zijn inclusief 19% BTW!

Update: Servers is verhuurd en daarmee is deze aanbieding afgelopen.

Reacties (1) - Geplaatst door E.S. Kosters op 21-11-2007

Opgelost: Storing switch

Vanavond hebben wij enige downtime ondervonden door een vastgelopen switch. Deze switch is hoogstwaarnschijnlijk vastgelopen door een DDOS aanval gericht op een van onze servers.

Doordat onze netwerkbeheerder snel ter plaatse was heeft deze de switch opnieuw opgestart waarna alles weer werkte.

Momenteel zijn wij nog bezig de exacte oorzaak te achterhalen en aan het kijken hoe wij deze in de toekomst kunnen voorkomen. Onze excuses voor dit ongemak.

Reacties (2) - Geplaatst door E.S. Kosters op 15-11-2007

Call of Duty 4

Vanaf vandaag kunt u bij ons uw Call of Duty 4 gameserver reserveren.

Helaas zijn de Linux bestanden nog niet uitgegeven, desondanks kunt u nu bij EK-Hosting uw gameserver reserveren. Wanneer de bestanden worden gereleased zullen wij uw gameserver binnen 12 uur online zetten.

U heeft uw eigen Call of Duty 4 gameserver al vanaf slechts EUR 10,00 per maand!

Update: Vanaf heden kunnen wij Call of Duty 4 leveren!

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 14-11-2007

Afgerond: Netwerk onderhoud

Doordat de huidige router van het Grafix netwerk de capaciteit niet meer aankan zal Grafix in de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 oktober de core-router vervangen voor een zwaarder exemplaar. Hierdoor zullen problemen met de verbinding opgelost worden en zal de continuiteit gewaarborgd blijven.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de vroege ochtend van vrijdag 19 oktober om 02:00 uur. Tijdens deze werkzaamheden zal Grafix een nieuwe Juniper core-router plaatsen welke het werk opzich zal nemen.

Tijdens deze werkzaamheden zal de netwerk verbinding maximaal enkele minuten verbroken worden. Hopende u bij deze voldoende te hebben ge´┐Żnformeerd.

Update: De werkzaamheden zijn met succes uitgevoerd.

Reacties (3) - Geplaatst door E.S. Kosters op 14-10-2007

Pagina: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS