Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

SSL voor DirectAdmin, Mail en FTP

Vanaf vandaag hebben we de mogelijkheid toegevoegd aan onze shared en reseller webhosting omgeving om gebruik te maken van SSL voor DirectAdmin, E-mail (inkomend en uitgaand) en FTP.

Om te controleren welke website en/of hostnames u hiervoor dient te gebruiken, vult u uw eigen domeinnaam in via onderstaande pagina. Daarna zult u de betreffende gegevens te zien krijgen.

https://ek-hosting.nl/webhosting/gegevens/

Komt u er niet uit, en wilt u toch graag SSL gebruiken bel of mail ons dan.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 8-3-2016

Korte vakantie

Van 23 t/m 30 maart a.s. zijn wij op vakantie, in deze periode zullen mails met enige vertraging worden verwerkt. Voor urgente zaken en/of storingen kunt u ons uiteraard bereiken via ons reguliere telefoonnummer.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 7-3-2016

Meer VPS storage

Vandaag hebben wij weer enkele schijven bijplaatsen voor extra VPS storage. Hiermee hebben we voor de komende tijd weer voldoende ruimte.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 19-1-2016

Fijne feestdagen

Ook via deze weg willen wij alle klanten en relaties bedanken voor een super 2015 en alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toewensen. We kunnen terugkijken op een succesvol 2015 en gaan er alles aan doen om dit in 2016 ook weer door te zetten.

Op de volgende datums zullen wij gesloten zijn; 25, 26 en 31 december 2015 en 1 januari. Vanaf 4 januari beginnen we weer fris aan het nieuwe jaar. Uiteraard zijn we gewoon 24x7 bereikbaar bij storingen via 0523 820 202.

fijnefeestdagen2015

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 23-12-2015

FOTY awards 2015-2016

Freelancer of the Year Award is een jaarlijkse competitie waarbij zzp'ers, freelancers, zelfstandig professionals, interimmers en opdrachtgevers mooie prijzen kunnen winnen - neem een kijkje op: www.freelanceroftheyear.nl.

Dit jaar doe ik ook mee, stem jij ook op mij? Dat kan via https://www.fotyawards.com/erik-kosters, alvast bedankt!

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 15-12-2015

SPF record

We krijgen de laatste weken soms vragen over foutmeldingen met SPF records. In dit bericht zullen we dat even nader proberen toe te lichten.

Sinds enkele weken verloopt alle e-mail op onze webservers via ons mailcluster welke ervoor zorgt (d.m.v. Spam Experts) dat er geen uitgaande spam wordt verstuurd vanaf onze omgeving. Om dit zo goed mogelijk te laten werken hebben wij voor ervoor gekozen om de DNS te voorzien van een SPF record.

Wat is een SPF record? SPF staat voor Sender Policy Framework, het voornaamste van dit record is dat mailservers hiermee kunnen controleren of de server die de mail verstuurd geautoriseerd is om met dit domein te mailen. Zo zal een SPF record er bij ons ongeveer als volgt uitzien:

testdomein.nl. TXT "v=spf1 a mx ip4: a:spf.ekhosting.nl -all"

Vooral het laatste deel (-all) zorgt ervoor dat enkel het genoemde webserver ip en ons mailcluster (spf.ekhosting.nl) geautoriseerd is om te mailen vanaf het domein. Dit zal zonder problemen werken wanneer je gebruik maakt van onze mailserver, in bovenstaand geval mail.testdomein.nl. Mocht je echter zelf een mailserver draaien, of mailen via je provider, dan zal deze dus niet geautoriseerd zijn. In dat geval zul je de SPF record moeten aanpassen om je mailserver of provider te autoriseren om te mailen via het domein.

Mocht je een externe mailserver gebruiken, dan klopt standaard het SPF record ook niet meer. Gebruik je bijv. Google mail dan zul je de SPF van hen moeten toevoegen. In bovenstaande zal dat dan de volgende SPF record geven:

testdomein.nl. TXT "v=spf1 a mx ip4: a:spf.ekhosting.nl include:_spf.google.com -all"

We hopen dat dit alles iets duidelijker maakt. Mocht het onverhoopt niet lukken of toch niet naar behoren werken, dan kun je uiteraard gewoon contact met ons opnemen. We begrijpen dat dit voor de beginner het iets lastiger maakt, echter doen we dit alles om de continu�teit van de e-mail te waarborgen.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 7-10-2015

Uitbreiding naar DC2

Vandaag hebben we een nieuw rack in het 2e datacenter van Serverius datacenters in gebruik genomen. Hierdoor kunnen we vanaf heden zowel in DC1 als DC2 ruimte aanbieden. Wilt u hier graag wat meer informatie over, neem dan (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 5-10-2015

EK-Hosting kiest voor Spam Experts.

spamexperts

Spam, het lijkt wel of we er nooit meer vanaf komen. Vooral de spam die wordt verstuurd vanaf onbeheerde of outdated websites zorgen voor vervelende situaties. Zowel voor u als ons. Dit is de reden dat wij in samenwerking met Spam Experts momenteel druk bezig zijn met de realisatie van een anti-spam cluster op onze servers.

Spam Experts zorgt ervoor dat uitgaande mail wordt gecontroleerd alvorens deze wordt verstuurd. Hiermee zal de kans dat onze ip's op een blacklist komen aanzienlijk verkleinen.

Wanneer we hiermee klaar zijn zullen we dat uiteraard bekend maken. We houden u graag op de hoogte!

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 16-9-2015

Er even tussenuit

Na een drukke maar tevens succesvolle periode zullen ook wij weer even moeten opladen. Hierdoor zullen wij in de periode van 29 juli t/m 11 augustus aanstaande beperkt bereikbaar zijn.

Gedurende deze periode zullen wij met enige vertraging e-mails en bestellingen afhandelen. Uiteraard kunt u bij urgente storingen gewoon bellen via 0523 820 202.

Op 12 augustus zullen wij onze werkzaamheden weer op volle kracht hervatten.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 14-7-2015

Waarschuwing .NL domeinnaam houders

Opgelet!

Klanten van SIDN, zowel registrars als domeinnaamhouders, ontvangen momenteel e-mailberichten met als onderwerp �Domeinnaam .nl updaten�. Ontvangers van de mail wordt gevraagd om �in te loggen met de inloggegevens voor uw websitebeheer�, om hun domeinnaam te kunnen behouden.

Deze mail is niet afkomstig van SIDN en we verzoeken u met klem niet in te gaan op het verzoek. Maakt u a.u.b. melding van deze phishingacties via fraudehelpdesk.nl.

Zie een voorbeeld op https://www.sidn.nl/�/waarschuwing-voor-phishingmails-uit-n�

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 10-6-2015

Pagina: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS