Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

Automatische incasso

Vanaf heden mogelijk bij EK-Hosting Internet Solutions; Automatische incasso. Het contract met de ING-Bank is rond, zodoende kan er vanaf heden gebruikt gemaakt worden van betalingen via automatische incasso bij EK-Hosting.

Ideaal, want zo hoeft u niet zelf meer zorg te dragen voor uw betalingen maar zullen wij 2 maandelijks uw openstaande facturen automatisch incasseren.

Om automatische incasso te activeren dient u een formulier ondertekent naar ons te retourneren. Dit formulier vindt u via ons klantenpaneel onder Uw gegevens > Automatische incasso nadat u bent ingelogd.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 13-1-2010

Nieuw rekeningnummer

Vanaf heden maakt EK-Hosting gebruik van een andere zakelijke rekening. Hierdoor is het rekeningnummer gewijzigd en dient u voortaan het rekening 4468168 (ING Bank) te gebruiken bij uw overboekingen.

Rekeningnummer: 4468168 (ING Bank)
IBAN: NL68INGB0004468168
BIC: INGBNL2A

Tevens zal er binnenkort de mogelijkheid komen voor betaling via automatische incasso. Dit is vooral gemakkelijk bij periodieke facturen.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 30-12-2009

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

EK-Hosting Internet Solutions wenst u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

We willen deze feestdagen extra vieren door tijdelijk op alle diensten 10% korting te geven. Gebruik hiervoor de korting code 'DECEMBER2009'.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2009 bij bedragen van 10 euro en meer (incl. BTW) en geldt voor het eerste factuur.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 20-12-2009

Opgelost: Storing webserver 3

Door een probleem met de apache service waren vanmorgen enige tijd de websites van webserver 3 niet bereikbaar. Het probleem is na enig onderzoek gevonden en direct opgelost, onze excuses voor dit ongemak.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 20-12-2009

Twitter-feed beschikbaar!

Vanaf heden heeft EK-Hosting tevens een Twitter-feed beschikbaar gesteld!

Op deze Twitter-feed zult u uiteraard onze nieuwsberichten in het kort zien, maar ook zullen hierop kleine updates worden gemeld.

Volg ons ook via Twitter door op onderstaand logo te klikken.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 2-12-2009

Gratis iDEAL transacties

Ja, U hoort het goed! Sinterklaas is weer in het land, en daarom rekenen wij de gehele maand december geen transactiekosten voor het betalen via iDEAL.

Bij betaling via iDEAL kunnen wij uw bestelling sneller verwerken, zodoende zult u dus sneller online zijn en van uw dienst(en) gebruik kunnen maken.

Tevens maakt u door het betalen via iDEAL kans op een gratis reisticket voor twee personen van KLM. Meer informatie hierover op de website van iDEAL.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 1-12-2009

Ticketsysteem

Vanaf heden kan er gebruik gemaakt worden van een ticketsysteem wanneer u bent ingelogd.

Dit ticketsysteem maakt het voor ons makkelijker om spoedig op uw vragen en/of opmerkingen te antwoorden doordat wij direct al uw gegevens bij de hand hebben.

Vanzelfsprekend kunt u ons ook nog mailen via [email protected] of bellen op nummer +31 523 820 202.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 27-11-2009

API ondersteuning

Vanaf vandaag biedt EK-Hosting tevens een API aan voor haar klanten. Op dit moment heeft onze API de mogelijkheid om domeinnamen te registreren en om de status van een domeinnaam op te vragen.

Deze API is via de pagina met uw gegevens in te schakelen. Op de API pagina kunt u vervolgens het script downloaden. Hiervoor dient u ingelogd te zijn.

In het zip bestand vindt u vervolgens enkele voorbeelden van hoe u de API kunt gebruiken.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 2-11-2009

Telefoonnummer

Vanaf heden heeft EK-Hosting een nieuw telefoonnummer waarop wij te bereiken zijn. Het oude nummer zal vanaf heden komen te vervallen en dient niet meer gebruikt te worden.

Het nieuwe telefoonnummer is +31 (0)523 820 202. Dit nummer kan tevens gebruikt worden om een fax naar te versturen.

Hopende u bij deze voldoende te hebben ge´┐Żnformeerd.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 30-10-2009

Nieuwe functionaliteit

Vanaf heden is er de mogelijkheid in ons klantenpaneel om een apart e-mail adres aan te geven waarop de facturatie e-mails moeten aankomen. Zo kunt u bijvoorbeeld de facturatie direct doorsturen naar uw administratie afdeling.

Om van deze functie gebruik te maken kunt u rechts in uw klantenpaneel op "Uw gegevens" klikken, om vervolgens gebruik te maken van het "Factuur e-mail" invoer veld.

Mocht u problemen ondervinden met deze en/of andere functies, dan horen wij dit graag.

P.S.: De kortingscode (EK-HR4CK2) voor 5% is voor alsnog actief (t/m 31 oktober).

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 15-10-2009

Pagina: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS