Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

iDEAL transactie blijvend GRATIS

Na de overstap naar de ING-Bank zijn wij ook voor iDEAL betalingen naar de ING over gegaan.
Nadat EK-Hosting afgelopen maand is overgegaan naar de ING-Bank met haar rekening, zijn ook de iDEAL transacties sinds kort via de ING-Bank geregeld.

Voorheen was dit via een externe partij geregeld. Door deze overstap zijn de transactie kosten welke aan ons worden berekend ook verlaagd.

Aangezien de kosten aan onze kant hierdoor dus verlaagd zijn willen we de klant hier aan mee laten profiteren. Zodoende zijn alle iDEAL transacties vanaf heden kosteloos!

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 27-1-2010

Opgelost: Onderbreking 22 januari

Geachte heer/mevrouw,

Zoals u wellicht gemerkt heeft waren onze diensten afgelopen vrijdag avond, 22 januari j.l. enige tijd niet bereikbaar. Dit had als reden dat Worldstream (tussenpartij waar wij onze server racks van afnamen) momenteel een geschil met Grafix heeft.

Nadat dit bekend was zijn we direct met Grafix om tafel gegaan om zo een contract aan te gaan. Dit was vrij snel geregeld waarna alles direct weer online werd gezet, hierbij alle lof aan Grafix voor de spoedige afhandeling. Hierdoor hebben wij vanaf heden onze server racks dus rechtstreeks bij Grafix zonder een tussenpartij.

Wij betreuren het dat wij er op deze manier hebben moeten achterkomen. Worldstream stelt ons in dit geval dan ook zeer teleur aangezien we nooit kennisgeving hebben gehad van dit geschil.

Hopende u bij deze voldoende te hebben ge´┐Żnformeerd. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Update: In navolging van ons eerdere bericht wil ik bij deze wijzen dat het een algemeen geschil betreft tussen Worldstream en Grafix waardoor er facturen nog niet zijn betaald.

Bij deze dan ook onze excuses voor deze mis communicatie.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 25-1-2010

Afgerond: Spoed onderhoud

Aanstaande maandag op dinsdag nacht zal er spoed onderhoud worden uitgevoerd aan onze server racks te Capelle aan den IJssel. Dit onderhoud is nodig omdat de stroommeters welke momenteel onze stroom meten niet nauwkeurig genoeg zijn en hierdoor onjuiste tarieven worden berekend.

Dit onderhoud zal plaatsvinden vanaf ongeveer 12 uur en zal normaal gesproken niet langer dan 30 minuten gaan duren. Uiteraard zullen alle servers netjes afgesloten worden om defecten zoveel mogelijk uit te sluiten.

Medewerkers van EK-Hosting zullen aanwezig zijn om bij evt. problemen deze op te lossen. Mocht u graag willen dat wij uw server(s) volledig nakijken op werking nadat dit onderhoud is uitgevoerd, stuurt u dan even een e-mail. Onze excuses voor dit ongemak.

Update: Het onderhoud zal iets later plaatsvinden, vanaf ongeveer 1 uur a half 2 zal er begonnen worden.

Update: Het onderhoud is met succes uitgevoerd.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 16-1-2010

Automatische incasso

Vanaf heden mogelijk bij EK-Hosting Internet Solutions; Automatische incasso. Het contract met de ING-Bank is rond, zodoende kan er vanaf heden gebruikt gemaakt worden van betalingen via automatische incasso bij EK-Hosting.

Ideaal, want zo hoeft u niet zelf meer zorg te dragen voor uw betalingen maar zullen wij 2 maandelijks uw openstaande facturen automatisch incasseren.

Om automatische incasso te activeren dient u een formulier ondertekent naar ons te retourneren. Dit formulier vindt u via ons klantenpaneel onder Uw gegevens > Automatische incasso nadat u bent ingelogd.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 13-1-2010

Nieuw rekeningnummer

Vanaf heden maakt EK-Hosting gebruik van een andere zakelijke rekening. Hierdoor is het rekeningnummer gewijzigd en dient u voortaan het rekening 4468168 (ING Bank) te gebruiken bij uw overboekingen.

Rekeningnummer: 4468168 (ING Bank)
IBAN: NL68INGB0004468168
BIC: INGBNL2A

Tevens zal er binnenkort de mogelijkheid komen voor betaling via automatische incasso. Dit is vooral gemakkelijk bij periodieke facturen.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 30-12-2009

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

EK-Hosting Internet Solutions wenst u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

We willen deze feestdagen extra vieren door tijdelijk op alle diensten 10% korting te geven. Gebruik hiervoor de korting code 'DECEMBER2009'.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2009 bij bedragen van 10 euro en meer (incl. BTW) en geldt voor het eerste factuur.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 20-12-2009

Opgelost: Storing webserver 3

Door een probleem met de apache service waren vanmorgen enige tijd de websites van webserver 3 niet bereikbaar. Het probleem is na enig onderzoek gevonden en direct opgelost, onze excuses voor dit ongemak.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 20-12-2009

Twitter-feed beschikbaar!

Vanaf heden heeft EK-Hosting tevens een Twitter-feed beschikbaar gesteld!

Op deze Twitter-feed zult u uiteraard onze nieuwsberichten in het kort zien, maar ook zullen hierop kleine updates worden gemeld.

Volg ons ook via Twitter door op onderstaand logo te klikken.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 2-12-2009

Gratis iDEAL transacties

Ja, U hoort het goed! Sinterklaas is weer in het land, en daarom rekenen wij de gehele maand december geen transactiekosten voor het betalen via iDEAL.

Bij betaling via iDEAL kunnen wij uw bestelling sneller verwerken, zodoende zult u dus sneller online zijn en van uw dienst(en) gebruik kunnen maken.

Tevens maakt u door het betalen via iDEAL kans op een gratis reisticket voor twee personen van KLM. Meer informatie hierover op de website van iDEAL.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 1-12-2009

Ticketsysteem

Vanaf heden kan er gebruik gemaakt worden van een ticketsysteem wanneer u bent ingelogd.

Dit ticketsysteem maakt het voor ons makkelijker om spoedig op uw vragen en/of opmerkingen te antwoorden doordat wij direct al uw gegevens bij de hand hebben.

Vanzelfsprekend kunt u ons ook nog mailen via [email protected] of bellen op nummer +31 523 820 202.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 27-11-2009

Pagina: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS