Inloggen | Registreren

Nieuws

Vernieuwde website

EK-Hosting heeft zojuist haar nieuwe website gelanceerd. Na ruim 2 jaar werd het tijd voor
verandering. Na enkele weken hard werken is de nieuwe website dan daar. Onze inzet was om
een duidelijke en overzichtelijke website te maken, dit is volgens ons inzien gelukt.

Heeft u nog opmerkingen/suggesties voor onze website? Laat het dan weten en neem contact met
ons op!

Ook geldt er tevens deze maand een korting van 5% op al onze producten. Gebruik hiervoor de
kortingscode: EK-HR4CK2 tijdens uw bestelling.

Reacties (2) - Geplaatst door E.S. Kosters op 8-10-2009

Opgelost: Storing webserver 2

Momenteel is webserver 2 er volledig mee opgehouden voor alsnog onbekende reden. Wel hebben wij momenteel de restore gestart van de backups op onze spare server. Dit kan enige tijd in beslag nemen. Wij gaan zo direct naar het datacenter toe om de schade aan webserver 2 te bekijken en indien mogelijk op te lossen.

Uiteraard doen wij er alles aan om de server weer spoedig online te krijgen, onze excuses voor dit ongemak.

Update 12:50 uur: De hardeschijf van webserver 2 blijkt onherstelbaar. Momenteel zijn wij druk bezig met het restoren van de backups op onze spare server. Helaas door de hoeveelheid, neemt dit enige tijd in beslag.

Update 13:45: Alle accounts zouden momenteel weer moeten werken op de nieuwe server. Momenteel zijn wij nog druk bezig om webserver 2 weer operationeel te maken.

Update 14:37: Het is ons gelukt om webserver 2 met een andere hardeschijf weer operationeel te maken. Echter zullen wij alle accounts op de nieuwe server laten staan. Dit was in de toekomst namelijk al de bedoeling maar is door deze problemen versneld.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 29-9-2009

Tijdelijk 10% korting op al onze diensten!

Tijdelijk geven wij 10% korting op al onze diensten. U kunt gebruik maken van deze korting door de korting code EK-YZK6 te gebruiken bij het maken van een bestelling.

Voorwaarden:
- Korting is geldig op het eerste factuur en zal daarna komen te vervallen.
- Korting is niet geldig op reeds lopende facturen en/of offerte's.
- Korting is geldig bij minimale besteding van 5 euro (incl. BTW).
- Kortings code is geldig t/m 31 augustus.

EK-Hosting behoudt zich het recht deze voorwaarden te allen tijde aan te vullen en/of te wijzigen.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 10-8-2009

Nieuwe betaalmethode: Wallie

Om onze klanten het allemaal nog makkelijker te maken, ondersteunen wij vanaf heden de betaalmethode via Wallie.

Wat is wallie?

De Wallie-card gebruik je eigenlijk zoals een prepaid telefoonkaart, maar dan op internet. Met Wallie heb je altijd online cash bij de hand. Een Wallie-card kun je in meerdere winkels aanschaffen.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 6-8-2009

Gesloten wegens vakantie

Wegens vakantie is EK-Hosting Internet Solutions gesloten van 4 t/m 16 juli 2009. Bij calamiteiten kunt u ons bereiken via: +31 537 113 413 . Het e-mail verkeer en bestellingen kunnen hierdoor enige vertaging oplopen.

Update: De vakantie zit er weer op, vanaf heden kunt u ons gebruikelijke telefoon nummer weer gebruiken en zullen bestellingen en e-mails weer met normale snelheid verwerkt worden.

Update: In de periode 28 t/m 31 juli 2009 zijn wij eveneens gesloten wegens een korte vakantie. Bij calimiteiten kan er wederom contact opgenomen worden met +31 537 113 413.

Update: Ook deze vakantie is aan een einde gekomen en daarom zal vanaf heden alles weer zoals gewoonlijk worden verwerkt.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 21-6-2009

Fiber onderhoud

Het volgende bericht kregen wij van onze leverancier.


    --
    Middels dit schrijven kondigen wij onderhoud aan door een van onze fiber leveranciers.

    Dit onderhoud zal plaatsvinden in de buurt van onze fysieke trajecten en dit wordt kenbaar gemaakt via een mailing. Het omvat het traject tusssen GrafiX Capelle aan den IJssel en Rotterdam Spaanse Kubus. Wij verwachten geen hinder te ondervinden van deze werkzaamheden.
    --

Hopende u bij deze voldoende te hebben ge´nformeerd.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 9-6-2009

Upgrade MySQL webserver 2

Door een upgrade van de MySQL server op webserver 2 kan het zijn dat uw Joomla website momenteel niet werkt. Wij zijn momenteel druk bezig om dit probleem op te lossen.

Een grote hoeveelheid Joomla websites werken alweer, echter een klein aantal zorgt nog voor problemen.

Overige websites zullen hier echter geen hinder van ondervinden.

Update: Alle Joomla websites zover bij ons bekend zijn nagekeken en gemaakt. Mocht u voor alsnog problemen ondervinden dan horen wij dit graag.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 8-6-2009

Sponsoring TunerParadise

Dit jaar zijn wij sponsor van het TunerParadise evenement, het tuning-event in Bergentheim Overijssel. Het TunerParadise evenement staat in het teken van de meest uiteenlopende getunede bolides.

Dit evenement wordt gehouden op 20 juni aanstaande. EK-Hosting heeft het onderhoud van de website op zich genomen, en zorgt ervoor dat deze online blijft.

Voor meer informatie over dit event kunt u kijken op www.tunerparadise.nl.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 8-5-2009

Opgelost: Storing webserver 2

Door een tot op heden onbekend probleem waren de websites op webserver 2 vanaf ongeveer half 12 niet te bereiken. Doordat de server wel te bereikbaar was via het ip-adres hebben wij hier helaas geen SMS van ontvangen.

Zodoende is het enige tijd onopgemerkt gebleven. Rond kwart voor 12 was de melding bekend bij ons en rond kwart over 12 waren de website weer te bereiken.

De precieze oorzaak is tot op heden nog onbekend. Wel zullen wij er alles aan doen om de oorzaak te achterhalen en om zo dit probleem in de toekomst te verhelpen.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 4-4-2009

Wijziging nameservers

Vanaf heden hebben wij ervoor gekozen onze nameservers volledig afzonderlijk en redundant op te stellen. Door deze verandering zijn er enkele zaken omtrent de nameservers gewijzigd. Dit heeft echter geen gevolgen voor de werking van uw website. Wanneer het domein van u in ons beheer staat hebben wij reeds de nameservers hiervoor gewijzigd, u hoeft in dat geval dus niets te doen. Als u uw domein(namen) in eigen beheer heeft dient u hiervan de nameservers aan te passen in onderstaande gegevens:

ns1.ek-hosting.net - 178.21.19.10
ns2.ek-hosting.net - 84.243.254.138

Bovenstaande geldt voor domeinnamen op alle servers! Het maakt dus niet uit op welke server uw website geplaatst is. Als u uw eigen nameservers beheert dient u de glue records (ip-adressen) van uw domein aan te passen in bovenstaande ip-adressen. Voor onze colocatie klanten is het eveneens mogelijk gratis gebruik te maken van deze nameservers, neem hiervoor contact met ons op.

Hopende u bij deze voldoende te hebben ge´nformeerd.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 21-2-2009

Pagina: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >

Tweettweet

Nieuwe ervaring met ons op https://t.co/I5A9hhWloo https://t.co/OM72YrJxrY

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS