Login my.ek-hosting.nl

Nieuws

TrustPilot

Naar flink wat jaren is ISPGids ermee gestopt. Op die site waren altijd de ervaringen met ons te vinden. Helaas is deze site dus niet meer beschikbaar. Om klanten toch de mogelijkheid te geven een eerlijke mening te delen over ons hebben wij daarvoor ons geregistreerd bij TrustPilot.

Via TrustPilot kunt u uw ervaring/oordeel geven over ons. Dit kan via: https://nl.trustpilot.com/review/ek-hosting.nl

Mocht u even tijd over hebben, vul deze dan in, stellen wij erg op prijs!

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 22-3-2021

NOC pagina

We hebben een nieuwe NOC (Network Operations Center) pagina online gezet waarmee wij klanten gemakkelijker op de hoogte kunnen houden van eventuele storingen en of gepland onderhoud.

Deze is bereikbaar via: https://noc.ek-hosting.net/

Meld je nu aan en blijf op de hoogte!

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 3-11-2020

Mailcluster wijziging

Afgelopen dagen hebben we het e.e.a. aan problemen gehad met ons mailcluster. Door een email blokkade bij Microsoft van ip ranges van Serverius is het niet mogelijk om mail te sturen naar adressen als @live.com, @hotmail.com, @outlook.com enz. Om dit probleem sneller op te lossen (helaas is de responsetijd van Microsoft niet zo snel) hebben wij ervoor gekozen om ons mailcluster dat reeds werd beheert door SpamExperts te migreren naar een Hosted omgeving door SpamExperts zelf. Op deze manier draait het mailcluster dus extern, en kan er (mits er gebruik wordt gemaakt van uitgaande mail filtering) weer gemaild worden met Microsoft adressen.

Deze aanpassing heeft als gevolg dat MX records ook aangepast moeten worden, in de tussentijd zal mail gewoon zonder problemen worden afgeleverd aangezien beide omgevingen nog draaien. Mocht je gebruikmaken van de MX records zoals hieronder, dan moeten deze aangepast worden. Dit geldt voornamelijk voor domeinnamen waarvan de DNS niet door ons wordt beheert, de rest passen wij zelf namelijk aan.

Hieronder de wijzigingen;

mx1.ekhosting.nl > mx.spamexperts.com (prio 10)
mx2.ekhosting.nl > fallbackmx.spamexperts.com (prio 20)

mx1.whitelabelserver.nl > mx.spamexperts.com (prio 10)
mx2.whitelabelserver.nl > fallbackmx.spamexperts.com (prio 20)

evt. kan een 3e MX worden toegevoegd: lastmx.spamexperts.com (prio 30)

Tevens zal het spf record moeten worden toegevoegd, voorheen was dit
“a:spf.whitelabelserver.nl”
Dit is nu aangepast in;
“include:_spf.whitelabelserver.nl”

Hopende bij deze voldoende te hebben geïnformeerd.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 12-5-2020

PHP versie wijziging

Alle webservers van EK-Hosting zijn sinds enkele dagen voorzien van PHP 7 als primaire PHP versie, uiteraard was deze PHP versie al beschikbaar via de selector (via Domain Setup in DirectAdmin) echter hebben we deze nu geforceerd als standaard.

Dit aangezien PHP versie 5 end of life is. Dit betekent dat deze niet meer wordt bijgewerkt en dus een gevaar voor uw website kan zijn.

Wij hebben middels een steekproef een aantal websites gecontroleerd en geen problemen geconstateerd. Mocht u problemen ondervinden welke u niet zelf kunt oplossen, dan kunt u ons hier voor inschakelen. Mail ons gewoon even via [email protected].

LET OP!
Is er een storing in uw website vanwege het gebruiken van verouderde software c.q. programmatuur, dan dient u deze software in principe te updaten en/of vervangen. Wij ondersteunen verouderde software niet meer in verband met de veiligheidsrisico’s die dit met zich meebrengt.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 3-3-2020

SSD VPS platform online!

We hebben ons nieuwe SSD VPS platform inmiddels actief en eindelijk beschikbaar voor onze klanten. We hebben veel getest en uiteindelijk zijn we tot een goede en stabiele dienst gekomen.

Met ons SSD VPS platform heb je snellere input/output snelheden waardoor read en writes op de VPS stukken sneller zijn dan voorheen. Mocht je jou VPS ook op dit nieuwe platform willen hebben laat het ons dan weten.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 11-4-2019

Fijne feestdagen

Komende tijd hebben wij enkele aangepaste openingstijden vanwege de feestdagen.

25 december (Eerste Kerstdag) - gesloten
26 december (Tweede Kerstdag) - gesloten
31 december (Oudejaarsdag) - gesloten
1 januari (Nieuwjaarsdag) - gesloten

Uw e-mails en bestellingen zullen tijdens deze dagen gewoon (zij het met lichte vertraging) worden behandeld. En uiteraard kunt u in geval van een storing ons gewoon bellen.

Wij wensen u alvast een prettige kerst, een goede jaarwisseling en gezond, voorspoedig en succesvol 2019. Op 2 januari zullen wij weer voor u klaarstaan.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 21-12-2018

Comodo CA wijzigt naam naar Sectigo

Comodo CA heet per 1 november Sectigo. Dit geldt voor de bedrijfsnaam, maar ook voor alle merk - en productnamen.

Wat wijzigt er precies?
De bedrijfs- en merknaam is gewijzigd van Comodo CA naar Sectigo. Dit geldt ook voor de productnamen: Comodo SSL heet nu Sectigo SSL. Een Comodo PositiveSSL certificaat heet dan bijvoorbeeld Sectigo PositiveSSL. De trustlogo's wijzigen ook. De rootcertificaten en hiermee de browserondersteuning wijzigen niet. Het productportfolio en de prijzen blijven ook gelijk.

Wat is de impact?
Alle Comodo certificaten blijven gewoon werken. De root certificaten wijzigen niet, qua installatie of gebruik zijn er dus geen wijzigingen of her-installaties nodig.

Voor OV en EV certifcaten zijn Trust Seals beschikbaar om extra te benadrukken dat de verbinding is beveiligd en de website identiteit gecontroleerd. Deze trustlogo's zijn ook vernieuwd en moeten vervangen worden.

Qua communicatie zijn er aanpassingen nodig. Bied je Comodo certificaten aan op je website of in offertes? Dan zullen bijvoorbeeld naam en logo aangepast moeten worden. Tot 1 november 2019 is er een gecombineerd logo beschikbaar om de overgang geleidelijk te laten verlopen, hierin komt de naam Comodo nog voor.

sectigo

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 2-11-2018

Vakantie 21 september t/m 3 oktober

We gaan er eind september t/m begin oktober even tussenuit voor onze vakantie. Van 21 september t/m 3 oktober zullen daarom e-mails met enige vertraging worden verwerkt, evenals bestellingen.

Voor urgente zaken en/of storingen zijn wij 24x7 bereikbaar via ons reguliere telefoonnummer.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 7-9-2018

Nog geen SSL voor uw website?

Heeft u nog geen https voor uw website? Chrome waarschuwt vanaf juli bezoekers!

Het bedrijf Google komt hun belofte binnenkort na in hun Chrome browser. Zij zullen binnenkort overduidelijk alarmeren wanneer een website geen https-verbinding gebruikt.

Installeer dus zo snel mogelijk een SSL certificaat op uw website, om te voorkomen dat bezoekers van uw website worden afgeschrikt.​​​

Om dit toe te juichen zullen wij de komende tijd een speciale prijs hanteren voor het standaard Comodo SSL certificaat, met een prijs van 15 euro per jaar, incl. BTW! Installatie daarvan doen wij tevens geheel gratis. Bestellen kan direct via onze website.

Bij vragen kunt u ons gerust mailen of bellen.

ssl

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 15-5-2018

Vakantie 30 mei t/m 8 juni

We gaan er in eind mei, begin juni even tussenuit voor een korte vakantie. Van 30 mei t/m 8 juni zullen daarom e-mails met enige vertraging worden verwerkt, evenals bestellingen.

Voor urgente zaken en/of storingen zijn wij 24x7 bereikbaar via ons reguliere telefoonnummer.

Reacties (0) - Geplaatst door Erik Kosters op 12-5-2018

Pagina: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS