Inloggen | Registreren

Nieuws

DirectAdmin update

Zojuist hebben wij van alle accounts van de webhosting klanten de taal van het controle paneel gewijzigd naar Nederlands.

Dankzij deze wijziging hopen wij dat bepaalde functies makkelijker te vinden zijn, en het gebruik van DirectAdmin voor u nog gemakkelijker wordt.

Mocht u uw taal gewijzigd willen hebben naar het Engels stuur dan even een e-mail naar tech@ek-hosting.nl met uw gebruikersnaam, dan zullen wij dit uiteraard weer terugzetten.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 8-1-2009

Eindejaars korting

Tijdelijk ontvangt u 10% korting bij elke bestelling via onze website. Deze actie is geldig t/m 31 december 2008.

Bij het bestellen kunt u gebruik maken van de volgende code: EK-UKBF9RGA

U kunt deze code tevens doorgeven aan vrienden en/of kennissen.

Actie voorwaarden:
- Eenmalig per klant.
- Bij besteding van ten minste 10 euro.
- Niet geldig voor lopende facturen.
- Enkel geldig op de eerste periode, daarna zal het normale tarief berekend worden.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 20-12-2008

Opgelost: Storing e-mail webserver 2

Door een configuratie fout in het mail programma van webserver 2 is er vanmorgen geen mail verkeer doorgelaten.

De configuratie fout is nadat het probleem werd gevonden direct opgelost. De e-mail welke in de wachtrij staat zal langzaam weer verwerkt worden.

Er is geen enkele e-mail verloren gegaan, het kan echter even duren voordat alle e-mail erdoor is.

Update: De gehele wachtrij is verwerkt.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 19-12-2008

Prettige feestdagen

Namens EK-Hosting Internet Solutions wil ik iedereen prettige feestdagen en een gelukkig en succesvol 2009 toewensen!

In deze periode zijn er gewijzigde openingstijden.

Zaterdag 25 december (1e kerstdag) zijn wij gesloten
Vrijdag 31 december (oudjaarsdag) zijn wij gesloten
Zaterdag 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten

Tijdens deze dagen kunt u ons vanzelfsprekend wel bereiken bij storingen. Hopende u bij deze voldoende te hebben ge´nformeerd.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 17-12-2008

Overzetten geslaagd

Het overzetten van alle webhosting accounts van ThinkQuality naar EK-Hosting Internet Solutions is met succes geslaagd.

Rond ongeveer 3 uur is er begonnen met de verhuizing van de accounts en om 3:40 uur waren alle websites bereikbaar op onze servers.

Bij deze willen wij alsnog de klanten afkomstig van ThinkQuality een prettige tijd tegemoet wensen.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 13-12-2008

Overname ThinkQuality

Per 8 december 2008 heeft EK-Hosting Internet Solutions de webhosting klanten van het bedrijf ThinkQuality overgenomen. Deze klanten zullen in de nacht van 12 op 13 december worden overgezet op ÚÚn van onze webservers.

Deze overname heeft geen gevolgen voor de huidige klanten binnen EK-Hosting Internet Solutions. Wij wensen de klanten afkomstig van ThinkQuality een prettige tijd tegemoet als klant van ons bedrijf.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 9-12-2008

Nikhef onderbreking

Er is momenteel een stroom storing in het Nikhef datacenter gaande. Hierdoor kan het zijn dat uw dienst slechte verbinding heeft.

Deze stroomstoring heeft effect op de AMS-ix en NL-ix verbinding. Aangezien het netwerk hierdoor om gerouteerd word kan het zijn dat verbinding maken langer duurt dan gewend.

Ondanks deze storing zal ons netwerk gewoon bereikbaar blijven. Momenteel is Nikhef druk bezig met het oplossen van deze storing.

Update: De storing bij Nikhef is verholpen en alle verbindingen zijn weer actief.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 27-10-2008

Website update

Er zijn enkele kleine aanpassingen binnen het klantenpaneel van onze website gemaakt. De meeste wijzigingen zijn intern gebeurd en dus niet zichtbaar voor de gebruiker.

Wel is het vanaf heden mogelijk om de verloop datum van een domein in te zien. Zodoende kan hier rekening mee worden gehouden bij het eventueel niet willen verlengen van een domeinnaam.

Hopende u bij deze voldoende te hebben ge´nformeerd.

Reacties (1) - Geplaatst door E.S. Kosters op 17-10-2008

Facturatie fout

Door een fout in onze administratie kan het zijn dat facturen voor periodieke diensten niet zijn gefactureerd. Dit probleem is gelokaliseerd en opgelost, wij zullen de niet gefactureerde diensten met terugwerkende kracht factureren.

Mocht dit om een groot bedrag gaan dan is betaling in termijnen in overleg mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@ek-hosting.nl.

Onze excuses voor dit ongemak.

Reacties (0) - Geplaatst door E.S. Kosters op 16-10-2008

Opgelost: Storingen serverpark

Zoals u wellicht heeft gemerkt zijn er vandaag enkele storingen geweest met betrekking tot ons serverpark te Capelle a/d IJssel. Deze storingen zijn het gevolg van een UPS welke het opnieuw heeft begeven. Besloten is om de UPS per direct uit de installatie te halen om de stroomtoevoer weer stabiel te krijgen.

Momenteel wordt er met man en macht gewerkt aan voorbereidingen om aankomende nacht de installatie om te leggen en direct een nieuwe by-pass kast in gebruik te nemen. Om deze werkzaamheden veilig uit te voeren is het noodzakelijk dat aankomende nacht opnieuw alle servers worden uitgeschakeld.

We zullen zelf vannacht ter plekke aanwezig zijn om eventuele problemen zo spoedig mogelijk op te vangen. De precieze tijd van de werkzaamheden is nog niet bekend maar dit verwachten wij binnen circa 2 uur te kunnen melden via onze website. Tevens zullen we de hele avond en nacht beschikbaar zijn per telefoon voor vragen mbt de werkzaamheden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.


  Update 18:54
  Het volgende bericht kregen wij zojuist van GrafiX:

  Aankomende nacht zullen wij om 01:00u beginnen met het aansluiten van de by-pass kast. De werkzaamheden mbt. kabelwerk zullen voor zover mogelijk vooraf worden uitgevoerd waardoor we de downtime tot een minimum kunnen beperken.

  Om 01:00u zullen wij de stroom naar uw server afsluiten. Van 01:00u tot 02:30u zal de by-pass worden aangesloten op de installatie. Nadat dit is afgerond zullen er eerst verschillende tests gedaan worden voor wat betreft het schakelen van netspanning naar generator en viceversa.

  Tijdens de installatie van de by-pass zal tevens de huidige hoofdverdeler worden afgekoppeld en zullen 2 nieuwe separate hoofdverdelers worden geplaatst. Hierop zullen de huidige afgaande A- en B-feed velden separaat van elkaar worden aangesloten. De subverdelers op de servervloeren krijgen voortaan een nieuwe voeding vanaf 2 fysiek verschillende verdelers.

  Omdat het kabelwerk voor het omleggen van de subverdelers niet kan worden voorbereid zal hier de nodige tijd in gaan zitten. Naar verwachting zullen de subverdelers vanaf 02:30u stuk voor stuk worden aangesloten en opgestart. Naar verwachting zullen we per half uur een subverdeler online brengen ( in totaal zijn er 3 stuks A-feed en 2 stuks B-feed subverdelers ).

  Wij betreuren de uitval van deze middag ten zeerste. Tijdens deze uitval is wel meer zicht gekomen op de mogelijke oorzaak. Mede daarom is er besloten om de huidige UPS niet direct terug in gebruik te nemen. De oorzaak van de uitval afgelopen zaterdag is zeer waarschijnlijk gelijk aan de oorzaak van vandaag.  Update 22:49
  Op dit moment zijn er twee medewerkers van EK-Hosting aanwezig in het GrafiX datacenter om te ondersteunen bij de werkzaamheden. Meerendeel om onze eigen racks uiteraard weer volledig functioneel te krijgen na het onderhoud. Wij zullen onze uiterste best hiervoor doen.  Update 10:30
  Het volgende bericht kregen wij zojuist van GrafiX:

  De werkzaamheden van vannacht zijn succesvol afgerond. Momenteel is de stroom installatie voorzien van een nieuw By-Pass systeem alsmede twee nieuwe hoofdverdelers voor de separate A- en B-feeds.

  De werkzaamheden zijn gestart om 01:30u. Om 03:45u werd de stroom via de By-Pass opnieuw ingeschakeld waarna de subverdelers stuk voor stuk zijn aangezet. Om 04:00u waren alle servers weer voorzien van een stroomtoevoer.

  De komende dagen zal de UPS worden gecontroleerd op correcte werking. De stappen die hieruit voortvloeien zullen aan u worden medegedeeld.
  Door afgelopen nacht de nieuwe By-Pass in gebruik te hebben genomen, kan deze UPS na controle - of een hele nieuwe unit - probleemloos in de bestaande installatie worden geplaatst.

  Voor nu wil ik iedereen bedanken die zich met man en macht heeft ingezet en ons uitstekend hebben geholpen. We hebben zeker een 15 paar extra helpende handjes gehad en dit wordt absoluut zeer gewaardeerd! Ondanks de ellende die wij met z'n allen ervaren hebben mogen wij klaarblijkelijk nog altijd vertrouwen op begripvolle en trouwe relaties. Dat verdient absoluut een pluim.

Reacties (2) - Geplaatst door E.S. Kosters op 2-10-2008

Pagina: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >

Tweettweet

Nieuwe ervaring met ons op https://t.co/I5A9hhWloo https://t.co/OM72YrJxrY

Nieuwsberichten

Facebook Twitter LinkedIn RSS